Wat klanten zeggen:

Moeder van een dochtertje van 5

Wij hadden het vermoeden dat onze dochter van 5 jaar, net als haar oudere zus, hoogbegaafd zou zijn.
Omdat we zagen dat ze zich op school heel erg begon aan te passen wilde we haar laten testen. Eerst heeft ze een paar observaties gehad bij Claudia om te bepalen welke test passend zou zijn. Het werd de Kiqt+. Mariska ging de test afnemen. Onze dochter was direct op haar gemak bij Mariska en had er veel zin in. Mariska nam bij aanvang rustig de tijd om even alles uit te leggen. Binnen 2 weken kregen we de resultaten en een fijn verslag. Ons vermoeden werd bevestigd en gezien de zeer hoge uitslag ging ook school meteen aan de slag met een passende oplossing. School was dan ook erg blij met het verslag waar Mariska al haar observaties en tips in had opgeschreven. Een zeer positieve ervaring dus en we zijn blij dat we de stap hebben gezet!

Moeder van kind van 8

Hij heeft de test als heel veilig en fijn ervaren. Hij voelde zich vrij om te doen wat werd gevraagd nadat er duidelijk was uitgelegd wat de bedoeling was. Als wij de test, en andere naasten lezen, dan zien we echt Walter. We hebben het idee dat je ondanks de spelregels van de test onze zoon hebt gezien en hem hierin ondersteunt om het beste uit hem zelf te halen tijdens het testen

Dank daarvoor !


Moeder van een jongen en een meisje

 Ik heb even aan hem gevraagd hoe hij het vond. Hij vond het erg fijn dat er goed naar hem werd geluisterd en goed uitgelegd werd wat er ging gebeuren. Wij hebben het als prettig ervaren dat je snel een terugkoppeling gaf en een duidelijk verslag hebt gemaakt ook. Ook dat we met vragen bij je terecht konden. We voelden ons serieus genomen. Amy zegt: ik vond het heel erg leuk bij Mariska. Alleen maar spelletjes doen


Moeder van een jongetje van 4

Vlak voor zijn vijfde verjaardag nam Mariska de WIPPSI af bij ons zoontje. Dat vonden we spannend, want hij had Mariska voor de test nog niet ontmoet en deze test was voor ons een belangrijk puzzelstukje dat we zonder betrouwbaar resultaat niet met zekerheid durfden te leggen. Maar wat een geduld toonde Mariska, wat keek ze goed naar hem en wat begreep ze goed wat er nodig was om een betrouwbaar testresultaat uit de test te laten rollen. Ons zoontje vond het een cognitief feestje om de test af te leggen en hij was de dagen na de test heel gelukkig, omdat zijn begaafde brein er erg van genoot om uitgedaagd te worden, in de aandachtige aanwezigheid van Mariska. Het testresultaat heeft heel wat aan het rollen gebracht: we snapten ons zoontje beter, hadden een concreet handvat om het moeizame gesprek op zijn school verder te voeren en vonden enkele maanden later een fijne school waar hij zichzelf kan zijn.


Moeder van een meisje

Mariska heeft mijn dochter getest op haar IQ. Dit hebben zowel ik als mijn dochter prettig ervaren. De communicatie was goed, mijn dochter heeft het onderzoek rustig en op haar eigen tempo kunnen maken en waar nodig heeft Mariska haar op de juiste manier ondersteund. Voor ons is Mariska iemand die  vakkundig haar vak uitoefent met geduld en passie.


Moeder van een zoontje

Mariska is een rustige vrouw die ongelooflijk goed in beeld heeft wat een kind nodig heeft. Zo zag zij bij binnenkomst direct wat mijn zoon nodig had, namelijk: gelijk starten omdat "het niet weten wat er gaat komen" spannend was voor hem.
Bij het ophalen van mijn zoon, deed Mariska uitspraken waar ik een grote glimlach van op mijn gezicht kreeg. Yes!! Zij heeft mijn kind gezien. Zij heeft hem -gezien- óndanks het fantastische aanpassingsvermogen dat mijn zoon heeft. Mariska prikt daar dus doorheen.
Ook heeft zij onze zoon aangemoedigd, hardop laten denken, of andere trucs uit de kast gehaald die er mogelijk voor zorgde dat onze zoon in zijn denken vastliep. Hierdoor kon onze zoon verder en heeft hij durven laten zien wat voor topper hij is!
Onze dank is groot Mariska!


Moeder van een zoon

Mariska heeft de WISC-V-NL afgenomen bij mijn zoon van 6 jaar. Na afloop een helder verslag van haar ontvangen waaruit blijkt dat ze hem heel goed heeft gezien. Ik herkende hem duidelijk. Mijn zoon vond het wat spannend in het begin, maar was snel op zijn gemak bij Mariska. Ook vond hij de test leuk om te doen. Naar aanleiding van het verslag zijn er inmiddels stappen gezet op school, heel fijn. Ik ben heel tevreden over de werkwijze en dankbaar dat ze ons geholpen heeft.


Ouders van een dochter 5 jaar

Wij hebben een hele positieve ervaring met onze dochter van 5 jaar bij Mariska.
Bij onze dochter was als peuter al een ontwikkelingsvoorsprong geconstateerd. Omdat we nu op de basisschool (regulier) merkten dat ze helaas op vrij structurele basis unhappy thuiskwam, namen we contact met Mariska op voor een onderzoek.
Onze dochter vond het ontzettend spannend. Dus de setting voor het onderzoek was erg belangrijk.
Mariska heeft een hele prettige, vriendelijke uitstraling en stem. Ook voelt Mariska haarfijn aan welke setting ze moet creëren voor een goeie startbasis voor het onderzoek. Dit stelde onze dochter in staat, te laten zien wat ze in haar mars heeft.
Het verslag en de onderzoeksuitkomsten zijn niet alleen waardevol en helpend op schoolgebied, maar ook echt verrijkend voor ons als ouders. Daar zijn we Mariska heel dankbaar voor. We willen haar van harte aanbevelen; in het bijzonder bij ouders van mogelijk hoogbegaafde kinderen. 
E-mailen
Bellen
Map
Info